| Toma - R.V. ☮ | |
|
+3Tania Denali Lorena Melori Heidi Volturi. 7 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Pen. 06 04, 2010 8:19 pm | |
| Klausyk, Toma, aš mačiau tave. Sakau ką mačiau. Neatsikalbinėk! ;** |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Št. 06 05, 2010 7:14 pm | |
| Di...Vargšele tu, matei mane.Žinau kad baisu buvo pamatyt mane realybėj, ypač kai pati esi toookia graži <3* |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Št. 06 05, 2010 7:33 pm | |
| |
|
| |
Tania Denali Divinité. MODĖ ;DD**
Nuotaika : laiminga... Apie personažą : graži, ištikima, įžvalgi, pašėlusi, dievinanti apsipirkinėjimą... Alkis : soti... Antroji pusė : David'...^^ <3 Veikėjo gyvenvietė : Aliaska... Veikėjo veidas : ERW... Tikras vardas : agnYčiuKaSsss... Galia : * Pranešimų skaičius : 4442 Gimtadienis : 1996-07-04 Prisijungimo data : 2009-12-27 Metai : 28 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Št. 06 05, 2010 8:38 pm | |
| Kokie žavingi džinsai,bet PO GALAIS KUR VEIDAS..??? | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Št. 06 05, 2010 9:40 pm | |
| Meniška ;DD Perku šituos džinsus iš tavęs. :DD |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Št. 06 05, 2010 9:41 pm | |
| Po paraliais... Ką tik supratau, kad netilpsiu ;xx |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Sk. 06 06, 2010 12:03 pm | |
| O, Agnyčiuk, ačiū ;* ((Į pastabą apie veidą, ar tiksliau jo nebuvimą, nekreipsiu dėmesio xP))
Inga, šitų džinsų aš niekam neparduosiu.Visų pirma todėl, kad jie jau seni seni, ir aš juos tampau namie, kartais va taip va papuošiu(t.y. dažų dėmės, keliais siūlų dūriais ir pan.), ir greit jie taps nebepanašūs į vartojimui skirtą daiktą.Taigi.Be to, jeigu aš telpu į šituos džinsus, vadinasi tilptum ir tu, nes aš storaa.Aj, ir beje-ačiūūū ;D* |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Sk. 06 06, 2010 12:32 pm | |
| Man nerūpi jog TU juos namie tampai.. aš nešiočiau, jei tilpčiau visur tokias xDD Labai gražiai atrodo. Aš netilpčiau, nes visu pirma esu šiek tiek aukštesnė, op... Giedrė dar pridėjo, akd stora esu.. tai vaaa. ;DD Litų negausi už šias kelnes, nes netilpsiu xD |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Pir. 06 07, 2010 8:22 pm | |
| oho tomule na tu ir išgražėjai....štai ka reiškia kelias dienas praleist frm temas....tapai tikra pasakų grožė (h)... na o jau džinsiukų kokia mada....vau vau vau (inlove)... |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Antr. 06 08, 2010 6:57 pm | |
| Oho, Bri ! Kokie komplimentai ;D* Ačiū tau, saulele.Tavo žodžiai komentaruose man visada būna labai svarbūs. Ačiū ♥ |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Tr. 06 09, 2010 4:47 pm | |
| |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Tr. 06 09, 2010 4:56 pm | |
| jetus, Tuomyt, kokia tu sexėėėėėėėėėėėė. ;** |
|
| |
Heidi Volturi. alibi.♥
Nuotaika : vis besikeičianti. Apie personažą : Heidi iš šono atrodo miela, draugiška. Taip, ji moka tokia būti, bet kartais gali parodyti ir savo blogąsias savybes. ji nėra iš tų 'nuolaidžiųjų' ir jei supyksta, tai ilgam. Taip ogi ją labai sunku perkalbėti nebent tai daro gražus vaikinukas. Taigi. Gražuoliams ji negali atsispirti, na neveltui jos galia viliojimas. ;> Alkis : alkana. Veikėjo gyvenvietė : voltera. Veikėjo veidas : LMeester. Tikras vardas : ugnė. Galia : viliojimas. Pranešimų skaičius : 4156 Prisijungimo data : 2009-12-27 Miestas : Linksmakalnis. (rofl)
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Tr. 06 09, 2010 5:10 pm | |
| | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Tr. 06 09, 2010 5:46 pm | |
| Uuu... (inlove) O marškinius parduosi?? ;DD |
|
| |
Tania Denali Divinité. MODĖ ;DD**
Nuotaika : laiminga... Apie personažą : graži, ištikima, įžvalgi, pašėlusi, dievinanti apsipirkinėjimą... Alkis : soti... Antroji pusė : David'...^^ <3 Veikėjo gyvenvietė : Aliaska... Veikėjo veidas : ERW... Tikras vardas : agnYčiuKaSsss... Galia : * Pranešimų skaičius : 4442 Gimtadienis : 1996-07-04 Prisijungimo data : 2009-12-27 Metai : 28 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Tr. 06 09, 2010 6:51 pm | |
| Antrą įsimylėjau...saule,tu išties fantastiškai graži..<3 | |
|
| |
Lorena Melori Time To Rock
Nuotaika : Linksma : P Apie personažą : Leeeeeeedinėė :DDD Alkis : Norma ;] Antroji pusė : Alone Veikėjo gyvenvietė : Forksas Veikėjo veidas : Vanessa Hudgens Tikras vardas : V. Galia : Kas tas vampyrs ? Pranešimų skaičius : 6970 Gimtadienis : 1997-04-01 Prisijungimo data : 2009-12-26 Metai : 27 Miestas : Forksas
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Tr. 06 09, 2010 9:58 pm | |
| begalo,bekrašto esi graži ;D* | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Kv. 06 10, 2010 1:48 pm | |
| Dievemano !!! Gražuolės, saulės, meilės mano !!! <333 Ačiūūū jums begalo ;**** Nors ir netikiu tuo, bet norėčiau kad tai būtų tiesa. Ačiū dar ir dar kartą ♥ |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Kv. 06 10, 2010 1:50 pm | |
| Aš klausiu jos ar marškinius parduos, o ji man apie meilę rašo ;DD Tu tirkai laaabai graži : )* |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Kv. 06 10, 2010 1:51 pm | |
| Inga, aš tuos marškinius myliu ir niekam neparduosiu ;DD* |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Kv. 06 10, 2010 1:57 pm | |
| Velniava :DD O aš taip tikėjausi... Grr.. teks eit kitur ieškot. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Pen. 06 11, 2010 8:51 pm | |
| kokios foto...kokios foto...kokios foto...tomyt kaip visada tu nepakartojama pozuotoja, antra tiesiog NUOSTABI, tačiau man labiau trečia prie širdutės...inlove...* |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Pen. 06 11, 2010 8:53 pm | |
| Jėėtus, Bri, tu neįsivaizduoji kaip man gera tai girdėti iš tavęs, saule !!...<3* Ačiū tau labai ;* |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Pen. 06 11, 2010 8:57 pm | |
| gal gali man į pm nusiųst savo nr...pabendrausime artimiau... |
|
| |
Sve?ias Svečias
| |
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Kv. 06 17, 2010 6:32 pm | |
| Kai žiūrėjau kitas nuotraukas, tai pastebėjau, kad esi graži.(: Tad norėtųsi, kad neslėptum savo veido.;p
|
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ | |
| |
|
| |
| Toma - R.V. ☮ | |
|