Twilight
Heyy, babe! Nepraeik pro šalį ir spausk registruotis! Pažadame, kad patirsi daug nuostabių akimirkų su mumis. ;*

Mylim, bučiuojam ir laukiam!
Twilight
Heyy, babe! Nepraeik pro šalį ir spausk registruotis! Pažadame, kad patirsi daug nuostabių akimirkų su mumis. ;*

Mylim, bučiuojam ir laukiam!
Twilight
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twilight

Gyvenimas čia ir anapus...

rodiklisrodiklis  IeškotiIeškoti  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Toma - R.V. ☮

Go down 
+3
Tania Denali
Lorena Melori
Heidi Volturi.
7 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next
AutoriusPranešimas
Sve?ias
Svečias

Toma - R.V. ☮ - Page 6 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮   Toma - R.V. ☮ - Page 6 Icon_minitimeTr. 02 03, 2010 4:29 pm

Sveikutė, ačiŪ tau ;}*
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮   Toma - R.V. ☮ - Page 6 Icon_minitimeTr. 02 03, 2010 4:49 pm

Nera us ka tik teisybe pasakiau :} :}
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮   Toma - R.V. ☮ - Page 6 Icon_minitimeKv. 02 04, 2010 7:49 pm

Ei!O kur pic su trumpais???Jos pačios fainiausios!
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮   Toma - R.V. ☮ - Page 6 Icon_minitimeKv. 02 04, 2010 7:54 pm

;DD Tu jų nematei.Neturiu nei vienos normalios, kur su nauja šukuosena...
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮   Toma - R.V. ☮ - Page 6 Icon_minitimeKv. 02 04, 2010 7:56 pm

Man Rugu atsiuntė,bebebe!
Atgal į viršų Go down
Heidi Volturi.
alibi.♥
Heidi Volturi.

Nuotaika : vis besikeičianti.
Apie personažą : Heidi iš šono atrodo miela, draugiška. Taip, ji moka tokia būti, bet kartais gali parodyti ir savo blogąsias savybes. ji nėra iš tų 'nuolaidžiųjų' ir jei supyksta, tai ilgam. Taip ogi ją labai sunku perkalbėti nebent tai daro gražus vaikinukas. Taigi. Gražuoliams ji negali atsispirti, na neveltui jos galia viliojimas. ;>
Alkis : alkana.
Veikėjo gyvenvietė : voltera.
Veikėjo veidas : LMeester.
Tikras vardas : ugnė.
Galia : viliojimas.
Female Pranešimų skaičius : 4156
Prisijungimo data : 2009-12-27

RašytiTemos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮   Toma - R.V. ☮ - Page 6 Icon_minitimePen. 02 05, 2010 5:23 pm

Tomyt!!! Aš gi jas mačiau. >_< žinau, kad jos žiauriai gražios. <333
Dabar taip...Jeigu neįkeli tų nuostabių nuotraukų tai reikš, kad manęs nemyli!! ir bląąą..nieko negirdžiu daugiau. ;P'p*~
<333333333333333333333333333333
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮   Toma - R.V. ☮ - Page 6 Icon_minitimePen. 02 05, 2010 8:03 pm

Athenodora Volturi rašo:
Tomyt!!! Aš gi jas mačiau. >_< žinau, kad jos žiauriai gražios. <333
Dabar taip...Jeigu neįkeli tų nuostabių nuotraukų tai reikš, kad manęs nemyli!! ir bląąą..nieko negirdžiu daugiau. ;P'p*~
<333333333333333333333333333333

Tu mane provokuoji !Taip nesąžininga !!!...<333*
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮   Toma - R.V. ☮ - Page 6 Icon_minitimePen. 02 05, 2010 8:09 pm

Provokatorė...<33333*
Še tau:

(Čia, kad matytųsi trupumas iš nugaros ;P)
Toma - R.V. ☮ - Page 6 10gz28z

(Čia iš priekio...Nežiūrėkit į veidą)
Toma - R.V. ☮ - Page 6 Ephdno

(O čia bendras vaizdas)
Toma - R.V. ☮ - Page 6 20r73h2

Žinau, kad nuotraukos baisios, galit nekomentuot, tiesiog rodau naują šukuoseną, neturiu laiko normaliom nuotraukom daryt.
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮   Toma - R.V. ☮ - Page 6 Icon_minitimePen. 02 05, 2010 8:18 pm

Laba. Kadangi aš čia naujas žmogus tai turiu paminėt kad esi lb simpatiškų ir gražių bruožų žmogeliukas. Be to nauja plaukuosena tau lb tinka ir šiaip tokia graži, bet man netiktų tai bent gražu į kitus pažiūrėt :DD
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮   Toma - R.V. ☮ - Page 6 Icon_minitimePen. 02 05, 2010 8:21 pm

AčiŪ, labai malonu girdėt.Del plaukuosenos-man irgi ji patinka.;D*
Bet dėl bruožų-ne.Jie nėra gražūs.

Beje.Sveikutė, su tavim dar visai nebendrauvau.
Ar aš kažką praleidau, ar tu nesusikūrei temos apie save ?
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮   Toma - R.V. ☮ - Page 6 Icon_minitimePen. 02 05, 2010 8:33 pm

Na, čia kaip pažiūrėsi :]] šiaip dažnai žmonės ir ypatingai panelės būna priešiškai nusiteikusios prieš savo išvaizdą. Aišku ne išimtis ir aš:DD Ir žinau kai sunku pakeisti to žmogaus nusistatymą, BET kiti žmonės pastebi kas tavyje yra gražu ir tai manau yra gerai :D tai va. Išvada man tu pasirodei simpatiška ;)
Ne, tu nieko nepraleidai :D Nesusikūriau :DD
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮   Toma - R.V. ☮ - Page 6 Icon_minitimePen. 02 05, 2010 8:36 pm

Na, ačiū ;D*
Jei nesusikūrei, tuomet BŪTINAI SUSIKURK :!:
Tai PRIVALOMA :!:
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮   Toma - R.V. ☮ - Page 6 Icon_minitimePen. 02 05, 2010 8:41 pm

Rmt? Kažkaip nemačiau tokios taisyklės :DD
Atgal į viršų Go down
Heidi Volturi.
alibi.♥
Heidi Volturi.

Apie personažą : Heidi iš šono atrodo miela, draugiška. Taip, ji moka tokia būti, bet kartais gali parodyti ir savo blogąsias savybes. ji nėra iš tų 'nuolaidžiųjų' ir jei supyksta, tai ilgam. Taip ogi ją labai sunku perkalbėti nebent tai daro gražus vaikinukas. Taigi. Gražuoliams ji negali atsispirti, na neveltui jos galia viliojimas. ;>

RašytiTemos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮   Toma - R.V. ☮ - Page 6 Icon_minitimePen. 02 05, 2010 11:13 pm

ManOo gražuolė! <3333* Toma - R.V. ☮ - Page 6 558410
Juk žinai, kad visada išreikalausiu tavęs foto. ;DD :twisted: ;*****
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮   Toma - R.V. ☮ - Page 6 Icon_minitimeŠt. 02 06, 2010 9:04 am

Renata Volturi rašo:
Na, ačiū ;D*
Jei nesusikūrei, tuomet BŪTINAI SUSIKURK :!:
Tai PRIVALOMA :!:
Labai jau pikta pasidarei xD
Atgal į viršų Go down
Heidi Volturi.
alibi.♥
Heidi Volturi.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮   Toma - R.V. ☮ - Page 6 Icon_minitimeŠt. 02 06, 2010 10:19 am

Aš irgi tą pastebėjau, kad pikta pasidarei. xD*~
Chelsea - šiaip iš tikro susikurk, nes mes nežinome ar tu pana ar bx'as artu fake'as ar normali. ;DDD
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮   Toma - R.V. ☮ - Page 6 Icon_minitimeŠt. 02 06, 2010 4:52 pm

Nu gal nevarykit čia ant manęs, ką ? xDD
Gi pikta esu, tai dar labiau supyksiu.
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮   Toma - R.V. ☮ - Page 6 Icon_minitimeŠt. 02 06, 2010 9:39 pm

Nevarysiu,nevarysiu.
Aš ,net negalvojau,kad jūs tapi norėsit man padėt...
Ir aš tikrai labai,labai tai vertinu!
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮   Toma - R.V. ☮ - Page 6 Icon_minitimeSk. 02 07, 2010 5:00 pm

Hekhem, jei jau čia nori mane apkalbinėt, varyk kur nors kitur, o ne mano temoje.
xDD
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮   Toma - R.V. ☮ - Page 6 Icon_minitimeSk. 02 07, 2010 6:23 pm

Ech... Mano Mormonė-Nefundamentalistė. Myl ;**
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮   Toma - R.V. ☮ - Page 6 Icon_minitimeSk. 02 07, 2010 7:51 pm

Yeah, yeah, mes-mormonės-nefundamentalistės xD~*** Feministės.

Paskutinį kartą redagavo Renata Volturi, Sk. 02 07, 2010 7:57 pm. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮   Toma - R.V. ☮ - Page 6 Icon_minitimeKv. 02 11, 2010 5:18 pm

Čia šiandien šulioj, užėjo nenormalumas.Klykavau, dainavau pradinukų korpuse, kur visur aplinkuj tylu-mat atostogos jiem.Staiga nuprotėjimo draugė nusprendė pafilmuot xD Bet gale aš jai trenkiau, tai filmukas neypatingas, tik atkarpėlė, nieko neredagavau, taigi nesąmonė ir gavos xD

Nuprotėjimo video xD
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮   Toma - R.V. ☮ - Page 6 Icon_minitimeKv. 02 11, 2010 7:12 pm

Kas čia filmavo??? ;DD
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮   Toma - R.V. ☮ - Page 6 Icon_minitimeKv. 02 11, 2010 7:17 pm

Aistė xDD Čia kai nuėjom į pradinukų korpusą, ir ten nebuvo bx, kuriem galėčiau dainuot xD~
Atgal į viršų Go down
Sve?ias
Svečias

RašytiTemos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮   Toma - R.V. ☮ - Page 6 Icon_minitimeKv. 02 11, 2010 8:10 pm

Šiaip antram plane ir mes maždaug su Ievute gale koridoriau praėjom ;D
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮   Toma - R.V. ☮ - Page 6 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Toma - R.V. ☮
Atgal į viršų 
Puslapis 616Pereiti prie : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next
 Similar topics
-
» Toma - R.V. ☮