| Toma - R.V. ☮ | |
|
+3Tania Denali Lorena Melori Heidi Volturi. 7 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Tania Denali Divinité. MODĖ ;DD**
Nuotaika : laiminga... Apie personažą : graži, ištikima, įžvalgi, pašėlusi, dievinanti apsipirkinėjimą... Alkis : soti... Antroji pusė : David'...^^ <3 Veikėjo gyvenvietė : Aliaska... Veikėjo veidas : ERW... Tikras vardas : agnYčiuKaSsss... Galia : * Pranešimų skaičius : 4442 Gimtadienis : 1996-07-04 Prisijungimo data : 2009-12-27 Metai : 28 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Kv. 06 17, 2010 6:35 pm | |
| Tomy..neslėpk savo grožybės..;DD* Labai patiko pirma pht...<3 | |
|
| |
Heidi Volturi. alibi.♥
Nuotaika : vis besikeičianti. Apie personažą : Heidi iš šono atrodo miela, draugiška. Taip, ji moka tokia būti, bet kartais gali parodyti ir savo blogąsias savybes. ji nėra iš tų 'nuolaidžiųjų' ir jei supyksta, tai ilgam. Taip ogi ją labai sunku perkalbėti nebent tai daro gražus vaikinukas. Taigi. Gražuoliams ji negali atsispirti, na neveltui jos galia viliojimas. ;> Alkis : alkana. Veikėjo gyvenvietė : voltera. Veikėjo veidas : LMeester. Tikras vardas : ugnė. Galia : viliojimas. Pranešimų skaičius : 4156 Prisijungimo data : 2009-12-27 Miestas : Linksmakalnis. (rofl)
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Kv. 06 17, 2010 7:27 pm | |
| Tomyt. Tu tokia graži. ;**** | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Kv. 06 17, 2010 8:18 pm | |
| Och Toma. Sakiau kad nekomentuosiu, bet aš taip negaliuu. Esi abai graži. Džiaukis, kad negaliu belekada atvaryt į Vilnių. O tai būtų padaryta tiek ir tiek pht ir visos su tavo nuostabiu veidu. Myliu ;** |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Kv. 06 17, 2010 8:22 pm | |
| Tomyt, nu kodėl visos foto be veido...žinai pradedu galvoti, kad tavo toks foto stilius...nuotrauka be veido...* p.s. labai gražios paskutinės...antrąją aš tiesiog inlove....inlove... |
|
| |
Sulpicia Volturi Cigarettes and coffee.♥
Nuotaika : piss off. Apie personažą : pikta, šaltakraujė žudikė. Niekada neišduos savo klano, savo įsitikinimų. Kai S pikta - saugokitės. kadangi ji pikta nuolat, geriau neikit artyn. Deja, į jos blogį mažai kas reaguoja, nes mergina super žavi ir traukia dažno akį :) Alkis : visada alkana. beveik. Antroji pusė : aro Veikėjo gyvenvietė : italy Veikėjo veidas : lively Tikras vardas : eri(ka?) Galia : veidrodinis atspindys Pranešimų skaičius : 5954 Gimtadienis : 1995-10-27 Prisijungimo data : 2010-03-21 Metai : 29 Miestas : N.A
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Kv. 06 17, 2010 9:11 pm | |
| | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Pen. 06 18, 2010 11:06 pm | |
| Ačiūūūū, saulės gražuolės ;*** Nesikabinėkit, man patinka foto be veido.Gražu. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Pen. 06 18, 2010 11:13 pm | |
| aš nesikabinėju...tik pakomentavau...nepyk.... |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Pen. 06 18, 2010 11:15 pm | |
| Nepykstu, Bri, tikrai ne ;* |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Pen. 06 18, 2010 11:19 pm | |
| |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Št. 06 19, 2010 5:10 pm | |
| |
|
| |
Tania Denali Divinité. MODĖ ;DD**
Nuotaika : laiminga... Apie personažą : graži, ištikima, įžvalgi, pašėlusi, dievinanti apsipirkinėjimą... Alkis : soti... Antroji pusė : David'...^^ <3 Veikėjo gyvenvietė : Aliaska... Veikėjo veidas : ERW... Tikras vardas : agnYčiuKaSsss... Galia : * Pranešimų skaičius : 4442 Gimtadienis : 1996-07-04 Prisijungimo data : 2009-12-27 Metai : 28 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Št. 06 19, 2010 6:13 pm | |
| PAGALIAU, Tomytė priprato su veiduku fotkintis... Kaip man patinka tavo pht...jos tokio gražios...tavo bridžai man patikti...jei pamatyčiau,pasiimčiau..xDDaš panašius pilkus žiūrėjau,bet nenusipirkau... Tomyt,tu man labai graži..;DD* | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Sk. 06 20, 2010 11:50 am | |
| O, Agnyčiuk, man taip gera girdėt tavo žodžius ;** Ačiū tau ;*** |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Sk. 06 20, 2010 2:00 pm | |
| Pirma lb graži ;D ps.turiu LYGIAI tokius pačius bridžus kuriuos vakar nusipirkau į Veneciją ;D |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Sk. 06 20, 2010 11:36 pm | |
| Tomyt....kokios foto...su veiduku...labai žavios ir nuostabios....bet antra labai cute...kokia pozyke išmetusi...inlove...* |
|
| |
Heidi Volturi. alibi.♥
Nuotaika : vis besikeičianti. Apie personažą : Heidi iš šono atrodo miela, draugiška. Taip, ji moka tokia būti, bet kartais gali parodyti ir savo blogąsias savybes. ji nėra iš tų 'nuolaidžiųjų' ir jei supyksta, tai ilgam. Taip ogi ją labai sunku perkalbėti nebent tai daro gražus vaikinukas. Taigi. Gražuoliams ji negali atsispirti, na neveltui jos galia viliojimas. ;> Alkis : alkana. Veikėjo gyvenvietė : voltera. Veikėjo veidas : LMeester. Tikras vardas : ugnė. Galia : viliojimas. Pranešimų skaičius : 4156 Prisijungimo data : 2009-12-27 Miestas : Linksmakalnis. (rofl)
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Kv. 06 24, 2010 6:42 pm | |
| Tomyte, tu tokia graži. Mano meilėėė... Gražuolė. ;** Myliuuu. ♥ | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Sk. 06 27, 2010 8:47 pm | |
| Oūū, Norbe, ač-aš tokius pačius dar ir juodus nusipirkau xD Nes koncui reikėjo.
Bri, kaip visada, dėkoju ;*
Ugny--ačiūūūū tau ! ♥ |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Antr. 06 29, 2010 4:05 pm | |
| |
|
| |
Lorena Melori Time To Rock
Nuotaika : Linksma : P Apie personažą : Leeeeeeedinėė :DDD Alkis : Norma ;] Antroji pusė : Alone Veikėjo gyvenvietė : Forksas Veikėjo veidas : Vanessa Hudgens Tikras vardas : V. Galia : Kas tas vampyrs ? Pranešimų skaičius : 6970 Gimtadienis : 1997-04-01 Prisijungimo data : 2009-12-26 Metai : 27 Miestas : Forksas
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Antr. 06 29, 2010 4:07 pm | |
| 3 fotei auskaras ne magnetinis? ;DD aš turiu tokį pati kur magnetinis xDD | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Antr. 06 29, 2010 4:16 pm | |
| 1 ir paskutinė labai labai nuostabios... |
|
| |
Heidi Volturi. alibi.♥
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Antr. 06 29, 2010 6:00 pm | |
| 2 mano. Niekam kitam neduosiu. Ačiū. Fotkės nuostabios. ;DD ♥ | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Tr. 06 30, 2010 9:03 am | |
| Vai--ne, tikrai ne magnetinis xDD Kam dėčiau magnetinį, jei esu prasivėrus ten skylę, a ?xD Bri--Ačiū ačiū ačiū <3 Ugnyt--o, mano meile, dėkoju tau be galo <333 Okei, ta fotkė-TIK tavo ;** |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Tr. 06 30, 2010 10:21 am | |
| Kokia antroji nuotrauka graži..^^
|
|
| |
Lorena Melori Time To Rock
Nuotaika : Linksma : P Apie personažą : Leeeeeeedinėė :DDD Alkis : Norma ;] Antroji pusė : Alone Veikėjo gyvenvietė : Forksas Veikėjo veidas : Vanessa Hudgens Tikras vardas : V. Galia : Kas tas vampyrs ? Pranešimų skaičius : 6970 Gimtadienis : 1997-04-01 Prisijungimo data : 2009-12-26 Metai : 27 Miestas : Forksas
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Tr. 06 30, 2010 10:49 am | |
| Nežinau..šeip ;DDD beje labai gražios foto. antra ypač . | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Tr. 06 30, 2010 10:58 am | |
| Nais. I like tavo style ;DD |
|
| |
Sulpicia Volturi Cigarettes and coffee.♥
Nuotaika : piss off. Apie personažą : pikta, šaltakraujė žudikė. Niekada neišduos savo klano, savo įsitikinimų. Kai S pikta - saugokitės. kadangi ji pikta nuolat, geriau neikit artyn. Deja, į jos blogį mažai kas reaguoja, nes mergina super žavi ir traukia dažno akį :) Alkis : visada alkana. beveik. Antroji pusė : aro Veikėjo gyvenvietė : italy Veikėjo veidas : lively Tikras vardas : eri(ka?) Galia : veidrodinis atspindys Pranešimų skaičius : 5954 Gimtadienis : 1995-10-27 Prisijungimo data : 2010-03-21 Metai : 29 Miestas : N.A
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Tr. 06 30, 2010 11:18 am | |
| iš tiesų, gražios foto, Tomyt ;] bet antra man patinka labiausiai :) | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ | |
| |
|
| |
| Toma - R.V. ☮ | |
|