| Toma - R.V. ☮ | |
|
+3Tania Denali Lorena Melori Heidi Volturi. 7 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Št. 01 09, 2010 4:23 pm | |
| Nu nu-gražuOlė xD Tipo. Bet ačiŪ jum panOs :** Ugne(Džesy)~tu turi pilną teisę pasakyt savo nuomonę.Aš tau pritariu, tikrai nesu stulbinama gražuolė.Bet kiekvieno nuomonė kitokia.Kaip sakoma-"Dėl skonio nepasiginčysi".Taigi ;}~* |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Št. 01 09, 2010 6:07 pm | |
| - Džesika Stenli rašo:
- Kažkaip juokingai atrodo kai rašo "wow koks grožis" ir t.t.
Šiaip graži mergaitė, bet manau yra ir trūkumų tad nereikia taip išpūsti burbulo... :P Šiaip Tomytė yra graži ir lbj. Bet ne tą norėjau pasakyt. ~ Turėsi,brangioji,susitaikyti,kad šiame forume mes sakome tik tai ką malonu kitiems girdėti,taip yra.Todėl tu kartais geriau IŠVIS nerašytum negu rašytum bjaurią nuomonę. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Št. 01 09, 2010 6:55 pm | |
| Oi, oi, oi kas prakalbo, aa? :DDDD Kas čia sakė, kad reikia reikšti savo nuomonę ir panašiai, aa? :DDDD Šiaip, Ugne (Džes) yra visai ne tavo reikalas kas, kaip, ką išreiškia. Kam Toma graži, kam ne. Tu neturi jokios teisės juoktis iš mūsų nuomonės.
Paskutinį kartą redagavo Irina Denali, Št. 01 09, 2010 7:46 pm. Redaguota 3 kartus(ų) |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Št. 01 09, 2010 7:31 pm | |
| Mhm. Nagi. Nustokit pagaliau. Kiekviena turi reikšti savo nuomonę. Bet dėl to kyla konfliktai. Galų gale, namčiau, kad Norbė ką nors žiauraus šiame frm padarytų. Tad... kas buvo, tas pražuvo. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| |
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Pir. 01 11, 2010 1:51 pm | |
| NoOrby~Tu matei mane ištikrųjų.Ir nekabink čia makaronų.Žinai, kaip aš atrodau.Tai va.O šiaip, tu teisi.
Agny~pritariu xD
Dide~taip, žmonės keičiasi, ir negalima jų kaltint už tai, 'ką jie kažkada padarė, ar pasakė'.
GiedrŪliau~užsikimšk xD Būtent tas ir yra, kad tu mane ištikrųjų matei, ir žinai, kaip aš atrodau.Taigi tylėk xD Baidyklė esu, niekam nepaslaptis.Taigi nesišaipyk iš manęs... |
|
| |
Heidi Volturi. alibi.♥
Nuotaika : vis besikeičianti. Apie personažą : Heidi iš šono atrodo miela, draugiška. Taip, ji moka tokia būti, bet kartais gali parodyti ir savo blogąsias savybes. ji nėra iš tų 'nuolaidžiųjų' ir jei supyksta, tai ilgam. Taip ogi ją labai sunku perkalbėti nebent tai daro gražus vaikinukas. Taigi. Gražuoliams ji negali atsispirti, na neveltui jos galia viliojimas. ;> Alkis : alkana. Veikėjo gyvenvietė : voltera. Veikėjo veidas : LMeester. Tikras vardas : ugnė. Galia : viliojimas. Pranešimų skaičius : 4156 Prisijungimo data : 2009-12-27 Miestas : Linksmakalnis. (rofl)
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Pir. 01 11, 2010 2:50 pm | |
| Mano meilė yra gražuolė ir bląą, bląą, blą!!! Viskas tuo ir aišku, kad ji gražuolė!! ;D****** Myliūū tave labai!!!! <333333333333333 ;* | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Pir. 01 11, 2010 8:47 pm | |
| |
|
| |
Sve?ias Svečias
| |
| |
Lorena Melori Time To Rock
Nuotaika : Linksma : P Apie personažą : Leeeeeeedinėė :DDD Alkis : Norma ;] Antroji pusė : Alone Veikėjo gyvenvietė : Forksas Veikėjo veidas : Vanessa Hudgens Tikras vardas : V. Galia : Kas tas vampyrs ? Pranešimų skaičius : 6970 Gimtadienis : 1997-04-01 Prisijungimo data : 2009-12-26 Metai : 27 Miestas : Forksas
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Pir. 01 11, 2010 8:54 pm | |
| Bliaaa.Kur tavo face?;DDD | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Pir. 01 11, 2010 8:55 pm | |
| Juk čia Norby užplaukė fotografuot.O ne man fotografuotis xD Tj slėėpiausi.Juk žinai.Nemėgstu fotkint veido. |
|
| |
Heidi Volturi. alibi.♥
Nuotaika : vis besikeičianti. Apie personažą : Heidi iš šono atrodo miela, draugiška. Taip, ji moka tokia būti, bet kartais gali parodyti ir savo blogąsias savybes. ji nėra iš tų 'nuolaidžiųjų' ir jei supyksta, tai ilgam. Taip ogi ją labai sunku perkalbėti nebent tai daro gražus vaikinukas. Taigi. Gražuoliams ji negali atsispirti, na neveltui jos galia viliojimas. ;> Alkis : alkana. Veikėjo gyvenvietė : voltera. Veikėjo veidas : LMeester. Tikras vardas : ugnė. Galia : viliojimas. Pranešimų skaičius : 4156 Prisijungimo data : 2009-12-27 Miestas : Linksmakalnis. (rofl)
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Antr. 01 12, 2010 4:13 pm | |
| Galėjo bū nesusiliejusios ;D* Bet jos vis tiek labai gražios <33333333*~ | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Antr. 01 12, 2010 4:47 pm | |
| Nu nu.Antroj pht, kai Norby fotkino, atėjo mokytoja, tai teko baigt fotosesiją xD Be to, čia su mobiliaku fotkinta, taigi...xD* |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Antr. 01 12, 2010 4:58 pm | |
| Kokios gražios ft ;D* Pirma tikra meniška ft! ;]]* O kokie molbertai ;D {pas mane kiek kitokie ;DD} |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Antr. 01 12, 2010 5:03 pm | |
| Dėėkuj ** Nu nu.Man tai patinka, kad visi tie molbertai tokie "spalvingi" xD Dažais išteplioti.xD* |
|
| |
Heidi Volturi. alibi.♥
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Antr. 01 12, 2010 5:10 pm | |
| Tomyt... Aš nelankau dailės ir nesuprantu kas tie molbertai...xD* (durnė gi esu ;D) Gal man paaiškinsi?...;******** | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Antr. 01 12, 2010 5:14 pm | |
| Molbertai, tai tie kur pirmoj pht už manęs stovi...Nu toks rėmas,su lenta, ant kurios pritvirtini lapą ir tapai xDD nu žos.Nemoku paaiškint xD~* |
|
| |
Heidi Volturi. alibi.♥
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Antr. 01 12, 2010 5:16 pm | |
| Tai negali iškarto sakyti ne molbertai, o tie..kažkokie? xD dabar jau žinau aš tuos, bet tokį žodį pirmą kart gyvenime girdžiu (rofl) | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Antr. 01 12, 2010 6:12 pm | |
| |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Antr. 01 12, 2010 6:17 pm | |
| gražus menas, būtų dar gražesnis jei Toma nesislėptų... |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Antr. 01 12, 2010 6:55 pm | |
| Norby~padėka didžiausia xD* Brigi~Taip, galbūt šįkart ir nereikėjo.Bet taip jau gavosi, kad uždengiau veidą. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Antr. 01 12, 2010 9:42 pm | |
| nors paslėpei veida visi žino kad tu ir norbė esat gražios |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Tr. 01 13, 2010 2:03 pm | |
| - Renata Volturi rašo:
- INLOVE, brangŪtės !<333*
Dabar klausykit, jūs VISOS esat mano meilės, o aš-jūsų xDD Ypač Ugnytės, Didės, Nedos ir-najosios lov'ės-ErikŪt :*** ;D Ahh tu!! >.< Mano vardo nepaminėjai... ;///
Be galo be krašto MYLIU šią Dievo sukurtą būtybę!! ;***** |
|
| |
Heidi Volturi. alibi.♥
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Tr. 01 13, 2010 3:18 pm | |
| Patikėk, Giedrūūt, bet ji tik MANO meilė!! ;***** Ir niekada nebus kitų. :evil: | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Tr. 01 13, 2010 4:21 pm | |
| Kokia tu nagla... Tad ir aš savo meilėmis su tavimi nesidalinsiu :P ;DDDD |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ | |
| |
|
| |