| Toma - R.V. ☮ | |
|
+3Tania Denali Lorena Melori Heidi Volturi. 7 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sve?ias Svečias
| |
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Kv. 01 07, 2010 6:23 pm | |
| graži foto, man patinka. tik nereikėjo galvos nuleisti. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Kv. 01 07, 2010 6:31 pm | |
| Gal ir nereikėjo, bet aš ir nepozavau, kad būtų graži pht xD Nu px. Bt ačiŪ :* |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Kv. 01 07, 2010 6:35 pm | |
| Simpatulė. ;D* Gražią šypseną turi. : ) |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Kv. 01 07, 2010 6:38 pm | |
| Hmm...O man atvirkščiai atrodo xD Nu bt dėkuj :* |
|
| |
Sve?ias Svečias
| |
| |
Lorena Melori Time To Rock
Nuotaika : Linksma : P Apie personažą : Leeeeeeedinėė :DDD Alkis : Norma ;] Antroji pusė : Alone Veikėjo gyvenvietė : Forksas Veikėjo veidas : Vanessa Hudgens Tikras vardas : V. Galia : Kas tas vampyrs ? Pranešimų skaičius : 6970 Gimtadienis : 1997-04-01 Prisijungimo data : 2009-12-26 Metai : 27 Miestas : Forksas
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Kv. 01 07, 2010 6:39 pm | |
| Wow..Kokia tu gražį..Negalių | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Kv. 01 07, 2010 6:41 pm | |
| Oho. Toje foto kur tik veidas matosi daug jaunesnė atrodai. O šiaip esi labai graži, nenuvertink savęs. : )* |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Kv. 01 07, 2010 6:43 pm | |
| Ta kur vasara darei, labai labai graži.
simpatulkė nuotrauka ;) |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Kv. 01 07, 2010 6:50 pm | |
| |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Kv. 01 07, 2010 6:52 pm | |
| Man tavo fotkės labai, labai patinkąą. ;*** |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Kv. 01 07, 2010 6:53 pm | |
| Tikrai atrodai vyresne negu 12 ;] Galeciau pasakyt kokia 14 bei miela ir grazi ;] |
|
| |
Heidi Volturi. alibi.♥
Nuotaika : vis besikeičianti. Apie personažą : Heidi iš šono atrodo miela, draugiška. Taip, ji moka tokia būti, bet kartais gali parodyti ir savo blogąsias savybes. ji nėra iš tų 'nuolaidžiųjų' ir jei supyksta, tai ilgam. Taip ogi ją labai sunku perkalbėti nebent tai daro gražus vaikinukas. Taigi. Gražuoliams ji negali atsispirti, na neveltui jos galia viliojimas. ;> Alkis : alkana. Veikėjo gyvenvietė : voltera. Veikėjo veidas : LMeester. Tikras vardas : ugnė. Galia : viliojimas. Pranešimų skaičius : 4156 Prisijungimo data : 2009-12-27 Miestas : Linksmakalnis. (rofl)
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Kv. 01 07, 2010 7:02 pm | |
| Mano meilė!! <333 Mano gražuolė!!! ;********* | |
|
| |
Tania Denali Divinité. MODĖ ;DD**
Nuotaika : laiminga... Apie personažą : graži, ištikima, įžvalgi, pašėlusi, dievinanti apsipirkinėjimą... Alkis : soti... Antroji pusė : David'...^^ <3 Veikėjo gyvenvietė : Aliaska... Veikėjo veidas : ERW... Tikras vardas : agnYčiuKaSsss... Galia : * Pranešimų skaičius : 4442 Gimtadienis : 1996-07-04 Prisijungimo data : 2009-12-27 Metai : 28 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Pen. 01 08, 2010 6:40 pm | |
| Kokia tu graži...O.o Mano saulytė....;DD | |
|
| |
Heidi Volturi. alibi.♥
Nuotaika : vis besikeičianti. Apie personažą : Heidi iš šono atrodo miela, draugiška. Taip, ji moka tokia būti, bet kartais gali parodyti ir savo blogąsias savybes. ji nėra iš tų 'nuolaidžiųjų' ir jei supyksta, tai ilgam. Taip ogi ją labai sunku perkalbėti nebent tai daro gražus vaikinukas. Taigi. Gražuoliams ji negali atsispirti, na neveltui jos galia viliojimas. ;> Alkis : alkana. Veikėjo gyvenvietė : voltera. Veikėjo veidas : LMeester. Tikras vardas : ugnė. Galia : viliojimas. Pranešimų skaičius : 4156 Prisijungimo data : 2009-12-27 Miestas : Linksmakalnis. (rofl)
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Pen. 01 08, 2010 7:57 pm | |
| Agnyt!!! Nekelk man pavydo >.< suprask, kad aš pavydi savanaudė ir nemėgstu kai kiti draugauja su Tomyte...;* žinoma, aš nepykstu, tik pavydžiu ;D*~ bet tokia jau esu ;D** | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Št. 01 09, 2010 11:02 am | |
| VaidūŪt~Rimtai?...Nu ačiŪ* Kami~Taip, toj su veidu atrodau mažvaikė xD Nes maiviausi kaip kvanka…;D* Beje.AčiŪkas :* Brigi~Tikrai?Tada ačiŪū :** ErikŪt~Dėkuj :* Agny(Iri)~Nu ačiŪū :}* Augi~nu nu.Atrodau kaip senė xD AčiŪūŪ :}* AgnYčiuk~Na žinai, su tavim aš nepalyginama...GroOžis tu :** AčiŪ. UgnYte~AčiŪ, ir TU DIIdelė manO meilė :** Bet nesikabinėk prie kitų xD Juk LABAI tave myliu <3*
|
|
| |
Heidi Volturi. alibi.♥
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Št. 01 09, 2010 1:10 pm | |
| Och...mano meile..;** suprask, kad vakar man buvo ne ta diena...viena pamoka sukniso viską >.<...rašiau bet ką ir bet kur..;* net nežinojau kas pati esu..siaubas!! tikriausiai dabar manęs jūs visi nekenčiat!!;*** | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Št. 01 09, 2010 2:50 pm | |
| Kažkaip juokingai atrodo kai rašo "wow koks grožis" ir t.t. Šiaip graži mergaitė, bet manau yra ir trūkumų tad nereikia taip išpūsti burbulo... |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Št. 01 09, 2010 3:23 pm | |
| Miela Ugne, aš pyktis vėl nenoriu, tuo labiau ant tavęs užkraut kažko. Jei tau Toma nėra WOW GROŽIO, nereiškia, kad ir kitiem tokia nėra. :) Man Tomytė stulbinama gražuolė |
|
| |
Heidi Volturi. alibi.♥
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Št. 01 09, 2010 3:28 pm | |
| Aišku..;]* Beje sutinku, Erika, kad Toma tikrai graži...bet kiek vienas turime savo nuomonę..taip pat ją turi ir Ugnė (džes) ir gali pasakyti tai ką mano... | |
|
| |
Lorena Melori Time To Rock
Nuotaika : Linksma : P Apie personažą : Leeeeeeedinėė :DDD Alkis : Norma ;] Antroji pusė : Alone Veikėjo gyvenvietė : Forksas Veikėjo veidas : Vanessa Hudgens Tikras vardas : V. Galia : Kas tas vampyrs ? Pranešimų skaičius : 6970 Gimtadienis : 1997-04-01 Prisijungimo data : 2009-12-26 Metai : 27 Miestas : Forksas
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Št. 01 09, 2010 3:30 pm | |
| mAN Tomy yra labai graži :}}}} | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Št. 01 09, 2010 3:34 pm | |
| Tai žinoma, kad gali, mes kiekvienas turim tokią teisę. ;D Bet cituoju : Kažkaip juokingai atrodo kai rašo "wow koks grožis" ir t.t. aš Tomos grožyje nematau jokio juoko, o mūsų nuomonės apie tai Ugnei atrodo juokingos.. :) |
|
| |
Heidi Volturi. alibi.♥
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Št. 01 09, 2010 3:36 pm | |
| Tomytė yra žiauriai graži...bet žodžio ,,Gražus'' tikros reikšmės žmonės nežino ir viską perdeda... | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Št. 01 09, 2010 3:41 pm | |
| Tiesiog, kad nebūtų banalu, pasakysiu :Tomut, Tu - unikali. : ) |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Toma - R.V. ☮ Št. 01 09, 2010 3:43 pm | |
| Krč. Blet kai tu graži ;DDD |
|
| |